Digipelaaminen Maikkulassa

Digitaalinen on pelaaminen yleinen ajanviettotapa nuorten keskuudessa. Koronan aiheuttamat poikkeusolot ovat näkyneet nuorten lisääntyneenä pelaamisena. Viimeisimmän Pelaajabarometrin mukaan nuorten digitaalinen pelaaminen on lisääntynyt n.3%. Aktiivisia eli vähintään kerran kuukaudessa pelaavia digipelaajia on nyt 63,6%, kun heitä oli edellisessä Pelaajabarometrissä 60,3%.

Oulun kaupungin nuorisopalveluilta löydät 6 pelitilaa nuorisotiloilta, joissa pääset tutustumaan pelien maailmaan, pelailemaan lempi peliäsi tai vaikkapa striimaamaan laadukkailla koneilla. Lisätietoja pelitiloista sekä niiden varusteista löydät seuraavasta linkistä: https://www.nuortenoulu.fi/harrastetilat/

Tässä artikkelissa haluamme esitellä teille upouuden Maikkulan nuorisotalon pelitilan! Uudistettu pelitila on led-valaistussa vasta remontoidussa alakerrassa, jonne on laitettu 8 pelitietokonetta! Kerää vaikkapa kaveriporukka ja tule tutustumaan hienoihin tiloihin, ohjaajat auttavat sinut pelien saloihin ja heistä saat myös loistavia pelikavereita.

Pelitilalla järjestetään nuorille ilmaista pelivalmennusta torstaisin klo 18-20 yhteistyössä School Of Gamingin kanssa. Yölanit ja erilaiset turnaukset tarjoavat mukavaa vaihtelua perus pelaamiseen.

Ohjaajien mukana pääset myös striimauksen saloihin, pelitilasta löydät siihen kaiken tarvittavan. Tule nääki striimaamaan tai lähde ohjaajan pelikaveriksi striimien aikana. Striimaukset tulevat Sohovassa joka viikko ti-pe klo 17.30 alkaen ja halutessasi pääset myös itse varaamaan oman striimi vuorosi sinulle sopivaan aikaan, ota rohkeasti yhteyttä!

Saattaisit tykätä