ONEn podcast: aiheena jaksaminen

Oulun Nuorisovaltuuston harppaus kohti jotain uutta! Olemme oululaisia nuoria, joilla on intohimoa viedä nuorten asioita eteenpäin. ONEcast käsittelee nuorille ajankohtaisia asioita ja pohtii meitä lähellä olevia ilmiöitä. Tule mukaan vaikuttamaan!

Lasten ja nuorten kaupunkikokous 2018

Kaupunkikokouksessa lapset ja nuoret pääsevät vaikuttamaan yhdessä kouluilla ja osallisuusryhmissä mietittyjä parannus- ja kehittämisehdotuksia. Kaupunkikokous päättää 10 000 euron määrärahan jakamisesta ja lausuntoehdotusten eteenpäin viemisestä. Tälläkin tavalla voi vaikuttaa!

Videokoosteessa näet kaupunkikokouksen parhaat palat vuodelta 2018. Voit katsoa kaupunkikokousvideon myös tästä linkistä (YouTube).

Videokoosteen on tehnyt Oulun nuorten työpajat, viestintäpaja.

Lasten ja nuorten kaupunkikokous 2017

Vuosittain järjestettävä kaupunkikokous tuo lapset ja nuoret yhteen päättämään, mihin kokoukselle myönnetty määräraha käytetään. Parannus- ja kehittämisehdotukset tulevat koulujen ja alueellisten osallisuusryhmien kautta kaupunkikokoukseen. Tässä videokooste vuoden 2017 kaupunkikokouksesta, joka järjestettiin Oulun teatterilla. Voit katsoa videon myös tästä linkistä (YouTube).

Videokoosteen on tehnyt Oulun nuorten työpajat, viestintäpaja.