Oulun nuorisopalveluiden pelitilat

Tykkääkkö nää pelata tai haluaisikko nää kokkeilla pellaamista?

Ympäri Oulua löydät kuudelta eri nuorisotilalta hyvin varustellut pelitilat. Tiloilla pääset tutustumaan niin peleihin, pelivalmennuksiin sekä osallistumaan järjestettäviin turnauksiin. Tiloilla sinulla on apunasi ohjaajat, jotka ohjaavat sinut tarvittaessa pelien saloihin sekä laitteiston toimintaan.
PS. Ohjaajista saat myös loistavaa peliseuraa!

Oulun nuorisopalveluiden pelitilat:

Haukiputaan pelitila 6 kpl pelitietokoneita
Maikkulan pelitila 8kpl pelitietokoneita
Myllyojan pelitila 6 kpl pelitietokoneita
Nuorten Bysis 10 kpl pelitietokoneita
Oulunsalon pelitila 7 kpl pelitietokoneita
Rajakylän pelitila 12 kpl pelitietokoneita

Laitteistojen tiedot, aukioloajat, pelitilojen säännöt sekä lisätietoja omasta pelitilastasi löydät seuraavasta linkistä: Nuorisotalojen pelitilat

Katso alta video Oulun nuorisopalveluiden pelitiloista tai katso se Youtubessa oheisesta linkistä: Oulun nuorisopalveluiden pelitilat

HEI ja vielä yksi juttu: Me myös striimataan! Jokaisella pelitilalla on oma Twitch-kanavansa ja striimejä pääset seuraamaan myös täällä Sohovassa!

Jos just sää olet kiinnostunut striimaamisesta ja haluaisit tulla mukaan striimaamaan tänne, niin olethan meihin yhteydessä.
Tapoja on kaksi:
Voit joko ottaa yhteyttä nuorisotilalla ohjaajaan
TAI
voit laittaa sähköpostia osoitteeseen .

Ohjaaja on apunasi ja tukenasi sisällöntuoton sekä -syötön kanssa ja välineistäkään sinun ei tarvitse huolehtia, sillä kaikki tarvittava löytyy pelitiloiltamme.

Ollaanhan pian yhteyksissä!

#pelaaminen

#e-pelaaminen

#striimaus

#pelitilat

#nuorisotalot

Saattaisit tykätä